HU~[Online-Filmek]™ The Scorpion King: Book Of Souls【2018】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 5
The Scorpion King: Book of Souls

The Scorpion King: Book of Souls

The Scorpion King: Book of Souls Teljes Film Online Magyarul A legendás Skorpiókirály visszatér egy epikus kalandra a franchise legújabb, 5.részében. Az ókori Egyiptomban a gonosz hadúr, Nebserek (Peter Mensah) felfedez egy átkozott kardot, ami erősebbé teszi. A Skorpiókirály (Zach McGowan), Tula (Pearl Thusi)núbiai hercegnő, valamint Amina, akinek mágikus és tragikus titka van; és a gólem védelmezője elindul, hogy megtalálja az egyetlen dolgot, amely legyőzi Nebsereket: a Lélek könyvét.

 • Kiadás: 2018-10-23
 • Termelés: Universal 1440 Entertainment /
 • Megjelenési dátum:US 2018-10-23
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/The Scorpion King: Book of Souls
 • Műfaj: Kaland Akció Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz The Scorpion King: Book of Souls teljes film

Néz The Scorpion King: Book of Souls Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek The Scorpion King: Book of Souls film

Directeur de film et équipage derrière The Scorpion King: Book of Souls

 • Don Michael Paul/Director
 • Frank DeJohn/Co-Writer
 • David Alton Hedges/Writer

The Scorpion King: Book of Souls – Filmszínészek és színésznő

 • Zach McGowan/Mathayus – Le Roi Scorpion
 • Peter Mensah/Nebserek
 • Pearl Thusi/Tala
 • Stephanie Schildknecht/Abel’s Mother
 • Mayling Ng/Khensa
 • Katy Louise Saunders/Amina

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:The Scorpion King: Book of Souls teljes film,néz The Scorpion King: Book of Souls film online ingyen HD, Letöltés The Scorpion King: Book of Souls teljes film 720p hd, The Scorpion King: Book of Souls film online ingyen magyar szöveggel, watch The Scorpion King: Book of Souls movie online full version, The Scorpion King: Book of Souls full movie download

Hasonló kategóriában

5.9

Tigris és sárkány 2

Tigris és sárkány 2

Egy történet az elveszett és friss szerelemről, egy legendás kardról és a megváltás utolsó lehetőségéről. Yu Shien-Lien visszatér önkéntes száműzetéséből, amikor egy veszélyes férfi szemet vet egy ősi, hatalmas erejű kardra.

5.9

H20 - Halloween 20 évvel később

H20 – Halloween 20 évvel később

Borzalmas gyilkosság történt az illinois-i kisvárosban, Haddonfieldben 1963-ban, Mindenszentek éjszakáján. A hatéves Michael Myers késsel lemészárolta a nővérét. Tizenöt évvel később Michael megszökött az elmegyógyintézetből, és gyilkos ámokfutást rendezett a városban, melyet csak a húga, Laurie élt túl. A lány új személyazonosságot kapott, és új életet kezdett, egy kisfia született. Ám húsz év elteltével sem tudta feldolgozni az eseményeket. Az alkoholhoz menekült, miközben egyedül neveli a fiát, Johnt. Mindenszentek éjszakájára kiürül az iskola, ahol Laurie dolgozik, csak John és a barátnője marad. Újra feltűnik Laurie gyilkos bátyja.

6.3

Aki bújt, aki nem

Aki bújt, aki nem

Trish (Gina Philips) és öccse, Darry (Justin Long) vidáman hajtanak hazafelé a tavaszi szünetben, amikor egy teherautó kis híján leszorítja őket az útról. Éppen túlteszik magukat az ijedtségen, amikor egy templom mellett elhaladva észreveszik az ámokfutó furgont. De ez még nem minden! A kocsitól nem messze feltűnik egy titokzatos, sötét alak, aki egy lepedőbe csavart tetemet dob be a csatornába. És itt kezdődik a testvérpár végeláthatatlan menekülése a félelmetes, emberevő lény elől. Vajon ki siet a segítségükre? A tébolyult macskás nő, vagy a rendőrőrsről valaki?

CategoriesEgyéb