HU~[Online-Filmek]™ Túl Szexi Lány【2018】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 6.4
Túl szexi lány

Túl szexi lány

Túl szexi lány Teljes Film Online Magyarul Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően egyre sikeresebb lesz, nem csak a munkájában, de magánéletében is.

 • Kiadás: 2018-04-19
 • Termelés: Wonderland Sound and Vision / Huayi Brothers Pictures / Voltage Pictures / Universal Pictures / STX Entertainment /
 • Megjelenési dátum:CN 2018-04-19
 • A film költségvetése:$32,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Túl szexi lány
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Túl szexi lány teljes film

Néz Túl szexi lány Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Túl szexi lány film

Directeur de film et équipage derrière Túl szexi lány

 • Abby Kohn/Director
 • Marc Silverstein/Director
 • Abby Kohn/Writer
 • Marc Silverstein/Writer
 • Nicolas Chartier/Producer
 • McG/Producer

Túl szexi lány – Filmszínészek és színésznő

 • Amy Schumer/Renee Bennett
 • Rory Scovel/Ethan
 • Michelle Williams/Avery LeClaire
 • Emily Ratajkowski/Mallory
 • Busy Philipps/Jane
 • Aidy Bryant/Vivian

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Túl szexi lány teljes film,néz Túl szexi lány film online ingyen HD, Letöltés Túl szexi lány teljes film 720p hd, Túl szexi lány film online ingyen magyar szöveggel, watch Túl szexi lány movie online full version, Túl szexi lány full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

L'ecsó

L’ecsó

Remy, a patkány kölyökkora óta annak jegyében élt, hogy felnőve majd séfként dolgozhat az egyik párizsi étteremben. Hiszen a konyhai példaképe, Auguste Gusteau is megmondta, hogy “mindenki főzhet”. A gyakorlat azonban mást mond. Remy a saját bőrén tapasztalja meg, milyen veszélyt jelent egy magafajtának, ha felfedezik a konyhában. Amikor úgy tűnik, hogy álma végképp szertefoszlik, onnan kap segítséget, ahonnan a legkevésbé sem várná: egy kétlábútól. Igaz barátra talál Linguiniban, az étterem szégyenlős, kirúgás szélén álló szemetes fiújában.

6

Túl jó nő a csajom

Túl jó nő a csajom

Kirk teljesen átlagos srác. A pittsburgh-i reptéren dolgozik biztonsági őrként, bár merészebb álmaiban pilótaként repül. Amúgy nem is átlagos: vézna, ügyetlen és ronda. Még a szülei is jobban odavannak a volt (hárpia) barátnőjéért és a lány új pasijáért, mint érte. Ráadásul naponta az orra alá dörgölik, milyen élhetetlen, tehetségtelen fickó. Egy elhagyott mobiltelefonnak köszönhetően Kirk találkozik a bombázó Mollyval. Az ifjú meglepődik, hogy felkelti a sikeres és csinos lány érdeklődését. Nem érti, hogy lehet, hogy egy ilyen csaj időt és energiát pazarol egy magafajta lúzerre.

7.8

Hatodik érzék

Hatodik érzék

Cole hatéves, és rémálmok gyötrik. Éjszakáit és nappalait olyan lények népesítik be, akiket csak ő lát. A lények szólnak hozzá, megérintik, kérésekkel bombázzák: Cole látja a halottakat. Malcolm Crowe gyermekpszichológus. Egy korábbi kezeltje hasba lövi, és ő az eset után más városba költözik: nehezen nyeri vissza korábbi önmagát, felejteni próbál. Cole csak benne bízik: senkinek nem beszélhet arról, amit lát, de a férfival lassan megértik egymást. Ám mégsem biztos, hogy a pszichológus meg tudja menteni a kisfiút, a halottak ugyanis egyre követelőzőbbek. Valamit akarnak a gyerektől.

8.2

Ragyogás

Ragyogás

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében – amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett – az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint Jack Torrace, aki a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit. A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik.

CategoriesEgyéb