HU~[Online-Filmek]™ A Három Testőr, Avagy A Királyné Gyémántjai【1973】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 7
A három testőr, avagy a királyné gyémántjai

A három testőr, avagy a királyné gyémántjai

A három testőr, avagy a királyné gyémántjai Teljes Film Online Magyarul D’Artagnan, a vakmerő gascogne-i ifjonc Párizsba tart, hogy hő vágyát valóra váltva a királyi testőrök, a muskétások közé kerüljön. Hamarosan pártfogókra is szert tesz: Athos, Porthos és Aramis, a testőrök csapatának három fenegyereke – egy-egy gyors párbajkihívás után – a védőszárnyai alá fogadja. Ám hasonló serénységgel szerzett ellenségei sem nyugszanak: a nagy hatalmú Richelieu bíboros gárdistái, az elvetemült Rochefort gróf és titokzatos Lady Winter egyaránt a bőrére pályázik. Ráadásul barátaink előtt áll egy szinte teljesíthetetlen feladat: négyesben útra kelnek a ködös Angliába, hogy visszaszerezzék Buckingham hercegtől a királyné nyakláncát, és megvédjék Franciaország becsületét.

 • Kiadás: 1973-12-11
 • Termelés: Film Trust S.A. / Alexander Salkind /
 • Megjelenési dátum:US 1973-12-11
 • A film költségvetése:$0.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A három testőr, avagy a királyné gyémántjai
 • Műfaj: Akció Kaland Vígjáték Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A három testőr, avagy a királyné gyémántjai teljes film

Néz A három testőr, avagy a királyné gyémántjai Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A három testőr, avagy a királyné gyémántjai film

Directeur de film et équipage derrière A három testőr, avagy a királyné gyémántjai

 • Alexandre Dumas/Novel
 • George MacDonald Fraser/Screenplay
 • Richard Lester/Director
 • Alexander Salkind/Producer
 • Michel Legrand/Original Music Composer
 • John Victor-Smith/Editor

A három testőr, avagy a királyné gyémántjai – Filmszínészek és színésznő

 • Michael York/D’Artagnan
 • Oliver Reed/Athos
 • Richard Chamberlain/Aramis
 • Frank Finlay/Porthos
 • Faye Dunaway/Lady de Winter
 • Raquel Welch/Constance de Bonancieux

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A három testőr, avagy a királyné gyémántjai teljes film,néz A három testőr, avagy a királyné gyémántjai film online ingyen HD, Letöltés A három testőr, avagy a királyné gyémántjai teljes film 720p hd, A három testőr, avagy a királyné gyémántjai film online ingyen magyar szöveggel, watch A három testőr, avagy a királyné gyémántjai movie online full version, A három testőr, avagy a királyné gyémántjai full movie download

Hasonló kategóriában

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

7.6

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

A XVII. században a Karib-tenger a kalózok birodalma volt, akik megfélemlítették az angol királyi flottát is. Elizabeth Swannt, az angol kormányzó lányát elrabolja a rettegett kalóz, Barbossa kapitány. A lány gyerekkori barátja és szerelme, Will Turner a lány megmentésére indul, és akarva-akaratlanul a kalózok segítségét kell kérnie. Jack Sparrow, a kalózok vezére felfedi Barbossa és társai titkát. Will és Jack megkísérlik a lehetetlent: megszerezni a Fekete Gyöngyöt, kimenteni a lányt és mellesleg megszerezni a világ legdrágább kincsét.

7.1

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

A Karib-tenger kalózai: A világ végén

Will Turner és Elizabeth Swann kénytelenek szövetségre lépni egykori ellenségükkel, Barbossa kapitánnyal, hogy kiszabadítsák Jack Sparrow kapitányt. Jacket az elátkozott Davy Jones tartja fogva, aki a Kelet-Indiai Társaság irányítása alatt áll, és félelmetes hajójával, a Bolygó Hollandival rettegésben tartja a tengereket. A különös felmentőcsapatnak egészen a világ végéig kell hajóznia, hogy elérje célját. Ezután megpróbálják egyetlen halálfejes lobogó alá tömöríteni a kalózvezéreket. Hiszen csak így vehetik fel a harcot a siker reményében az angol flotta és a szellemkalózok ellen.

CategoriesEgyéb