HU~[Online-Filmek]™ Legendás állatok és Megfigyelésük【2016】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 7.3
Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok és megfigyelésük Teljes Film Online Magyarul Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket…A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

 • Kiadás: 2016-11-16
 • Termelés: Heyday Films / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:GB 2016-11-16
 • A film költségvetése:$180,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Legendás állatok és megfigyelésük
 • Műfaj: Kaland Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Legendás állatok és megfigyelésük teljes film

Néz Legendás állatok és megfigyelésük Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Legendás állatok és megfigyelésük film

Directeur de film et équipage derrière Legendás állatok és megfigyelésük

 • J.K. Rowling/Screenplay
 • David Yates/Director
 • Brooke Dibble/Sculptor
 • Philippe Rousselot/Director of Photography
 • James Newton Howard/Original Music Composer
 • Mark Day/Editor

Legendás állatok és megfigyelésük – Filmszínészek és színésznő

 • Eddie Redmayne/Newt Scamander
 • Colin Farrell/Percival Graves
 • Katherine Waterston/Porpentina “Tina” Goldstein
 • Dan Fogler/Jacob Kowalski
 • Alison Sudol/Queenie Goldstein
 • Jon Voight/Henry Shaw Sr

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Legendás állatok és megfigyelésük teljes film,néz Legendás állatok és megfigyelésük film online ingyen HD, Letöltés Legendás állatok és megfigyelésük teljes film 720p hd, Legendás állatok és megfigyelésük film online ingyen magyar szöveggel, watch Legendás állatok és megfigyelésük movie online full version, Legendás állatok és megfigyelésük full movie download

Hasonló kategóriában

7.6

Harry Potter és a félvér herceg

Harry Potter és a félvér herceg

Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementor-támadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri az ellenfele múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

6.3

Warcraft: A kezdetek

Warcraft: A kezdetek

Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért.

5.8

Óz, a hatalmas

Óz, a hatalmas

Amikor Oscar Diggs (James Franco), az igencsak gyanús, piti kis cirkuszi bűvész sietve távozik a porlepte, unalmas Kansas-ből az izgalmas Óz birodalmába, úgy tűnik, megütötte a főnyereményt: hírnév és gazdagság vár reá. Egészen addig gondolja így, amíg nem találkozik a három boszorkánnyal, Theodora-val (Mila Kunis), Evanora-val (Rachel Weisz) és Glinda-val (Michelle Williams), hiszen ők hárman nem egészen biztosak abban, hogy ő lenne a várva várt nagy varázsló.

8.2

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

Frodó, az ifjú hobbit egy gyűrűt kap Bilbótól, amiről kiderül, hogy az Egy Gyűrű, mellyel a Sötétség Ura rabszolgasorba taszíthatja Középfölde népeit. Gandalf Völgyzugolyba küldi Frodót, ahol a tündék legbölcsebb vezetője, Elrond dönt a gyűrű sorsáról. Nincs más lehetőség, a gyűrűt el kell pusztítani Mordorban, a Végzet-katlanban. A szabadnépek tanácsán megújul a Szövetség, és Gandalf vezetésével Frodó és társai, a dúnadán Aragorn, a tünde Legolas, Gimli, a törp, és Boromir, az emberek képviseletében, nekivágnak a reménytelen küldetésnek. A jövő attól függ, hogyan alakul a szövetség sorsa.

CategoriesEgyéb