HU~[Online-Filmek]™ Hotel Transylvania 2 – Ahol Még Mindig Szörnyen Jó【2015】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 6.7
Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó Teljes Film Online Magyarul Amikor a régimódi vámpír, Vlad megérkezik a szállóba egy rögtönzött családlátogatás keretében, a Hotel Transylvania falai között egyre nagyobb ellentét bontakozik ki a hagyomány és az modern kor szemlélete között.

 • Kiadás: 2015-09-21
 • Termelés: Sony Pictures / Columbia Pictures /
 • Megjelenési dátum:US 2015-09-21
 • A film költségvetése:$80,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó
 • Műfaj: Animációs Vígjáték Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó teljes film

Néz Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó film

Directeur de film et équipage derrière Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó

 • Genndy Tartakovsky/Director
 • Genndy Tartakovsky/Characters
 • Dan Hageman/Writer
 • Kevin Hageman/Writer
 • Robert Smigel/Producer
 • Avner Engel/Animation

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó – Filmszínészek és színésznő

 • Adam Sandler/Dracula (voice)
 • Andy Samberg/Jonathan (voice)
 • Selena Gomez/Mavis (voice)
 • Kevin James/Frank / Frankenstein (voice)
 • Steve Buscemi/Wayne (voice)
 • David Spade/Griffin (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó teljes film,néz Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó film online ingyen HD, Letöltés Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó teljes film 720p hd, Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó film online ingyen magyar szöveggel, watch Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó movie online full version, Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó full movie download

Hasonló kategóriában

6.9

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania – minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik – míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.

8.5

Chihiro Szellemországban

Chihiro Szellemországban

Chihiro, a tízéves, önfejű kislány meg van győződve arról, hogy az egész világ körülötte forog – épp ezért képtelen belenyugodni abba, hogy szüleivel új városba költözik, és csalódottságát meg sem próbálja leplezni az utazás alatt. Amikor az erdőben eltévedve egy különös zsákutca végére érnek, a kis család rábukkan egy sötét alagútra, amelynek másik végén szellemváros fogadja őket. Az üres utcákon fejedelmi lakomától roskadoznak az asztalok: az éhes szülők mohón a finom ételekre vetik magukat, ám hamarosan disznóvá változnak, amikor a városban felbukkannak a valódi vacsoravendégek. Az eldugott mesevilág lakói ősi istenek és más csodalények, uralkodója pedig Yubaba, a gonosz boszorkány. Chihiro csak akkor mentheti meg szüleit, ha hasznossá teszi magát Szellemországban és munkát talál magának a banya hatalmas fürdőházában.

7.8

Harry Potter és a bölcsek köve

Harry Potter és a bölcsek köve

Szülei halála után Harry Potter mostohaszülőknél nevelkedik. Sanyarú a sorsa, a lépcső alatti kuckóban lakik és elviselhetetlen az unokatestvére. Ám hamarosan kiderül, hogy Harry nem közönséges kisfiú, hanem egy varázsló házaspár árvája, aki csak átmenetileg keveredett a lényegről mit sem sejtő muglik közé. Most viszont végigsétál az Abszol úton, hogy beiratkozzék a titokzatos Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Néhány jó barát, néhány nagy kaland és néhány ősi ellenség vár itt rá, de mi ez egy elsőéves varázslótanoncnak?

7.6

Harry Potter és a titkok kamrája

Harry Potter és a titkok kamrája

Harry Potter nyári vakációja nem a legjobban sikerült. Mindezt tetézi, hogy megjelenik nála Dobby, a házimanó, hogy figyelmeztesse, nagy veszély leselkedik rá a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai között. Harry és Ron lekési a Roxfort Expresszt, amely visszavinné őket az iskolába, így a repülő autóval indulnak útnak, nehogy elkéssenek az új tanév kezdetéről. Harry csakhamar megint az érdeklődés középpontjában találja magát, ugyanis az iskolában új rajongói akadnak, köztük a Feketemágia-ellenes Liga professzora, Gilderoy Lockhart. Lockhart különös módon egyre gyakrabban mutatkozik Harry társaságában. De még Lockhart sem képes megállítani az új és minden eddiginél gonoszabb hatalmat, amely az iskolát fenyegeti.

CategoriesEgyéb