HU~[Online-Filmek]™ A Bűn éjszakája【2013】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 6.2
A bűn éjszakája

A bűn éjszakája

A bűn éjszakája Teljes Film Online Magyarul Ha lenne egy éjszaka minden évben, amikor bármilyen bűnt elkövethetsz mindenféle következmény nélkül, mit tennél? Ez az új thriller egy család sorsát követi nyomon egy éjszaka folyamán, négy embert, akikről kiderül, meddig képesek elmenni, hogy megvédjék magukat, amikor a gonosz külvilág betör az otthonukba.

 • Kiadás: 2013-05-31
 • Termelés: Universal Pictures / Why Not Productions / Platinum Dunes / Blumhouse Productions / 20th Century Fox Russia /
 • Megjelenési dátum:FR 2013-05-31
 • A film költségvetése:$3,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A bűn éjszakája
 • Műfaj: Sci-Fi Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A bűn éjszakája teljes film

Néz A bűn éjszakája Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A bűn éjszakája film

Directeur de film et équipage derrière A bűn éjszakája

 • James DeMonaco/Director
 • James DeMonaco/Writer
 • Michael Bay/Producer
 • Jason Blum/Producer
 • Andrew Form/Producer
 • Bradley Fuller/Producer

A bűn éjszakája – Filmszínészek és színésznő

 • Lena Headey/Mary Sandin
 • Ethan Hawke/James Sandin
 • Max Burkholder/Charlie Sandin
 • Adelaide Kane/Zoey Sandin
 • Rhys Wakefield/Polite Leader
 • Tony Oller/Henry

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A bűn éjszakája teljes film,néz A bűn éjszakája film online ingyen HD, Letöltés A bűn éjszakája teljes film 720p hd, A bűn éjszakája film online ingyen magyar szöveggel, watch A bűn éjszakája movie online full version, A bűn éjszakája full movie download

Hasonló kategóriában

6.8

Mátrix - Újratöltve

Mátrix – Újratöltve

Mi történne, ha a prófécia igaznak bizonyulna? Mi lenne, ha holnap véget érne a harc? Thomas “Neo” Anderson (Keanu Reeves) úgy dönt, szembenéz a kérdéssel, amelyet Morpheus (Laurence Fishburne) és Trinity (Carrie-Anne Moss) sugallt neki. Elindul, hogy felkutassa és megismerje az igazságot, és értelmét kiszabadítsa a Mátrix rabságából.A trilógia második epizódjában Neo elhatározza, hogy a benne rejlő erőket még jobban uralma alá hajtja. A gépek hadserege támadást indít Zion városa ellen. Órák kérdése csupán, hogy a Föld utolsó ember uralta területét is elfoglalják az emberiség elpusztítására beprogramozott gépek. Morpheusnak azonban sikerül felráznia Zion polgárait, és meggyőznie őket arról, hogy be fog teljesülni a jóslat, és a Kiválasztott véget fog vetni a gépekkel vívott háborúnak. Szerelmükkel és egymásba vetett hitükkel felvértezve Neo és Trinity úgy döntenek, visszatérnek a Mátrixba, hogy különleges képességeiket és fegyvereiket latba vetve szembeszálljanak a zsarnoksággal.

6.5

Mátrix - Forradalmak

Mátrix – Forradalmak

A Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon – mint Zee és a Kölyök – kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek.A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek. Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja.

7.3

Szárnyas fejvadász 2049

Szárnyas fejvadász 2049

Már 30 éve, hogy Rick Deckard, a szárnyas fejvadász eltűnt a színről. K ügynök felfedez egy régi titkot, ami a társadalmat totális káoszba taszíthatja. Az információ arra készteti a rendőrt, hogy felkeresse Deckardot, s együtt tegyenek valamit.

7.3

Továbbfejlesztés

Továbbfejlesztés

Egy férfi feleséget meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul. Egy új, kísérleti technológiának köszönhetően mesterséges intelligenciával ellátott implantátumot kap, mely lehetővé teszi, hogy újra a saját lábára álljon. Ez azonban még korántsem minden! A férfi új képességeinek birtokában kegyetlen és véres bosszúhadjáratra indul.

CategoriesEgyéb