HU~[Online-Filmek]™ Csillagok Között【2014】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 8.2
Csillagok között

Csillagok között

Csillagok között Teljes Film Online Magyarul A nem túl távoli jövőben járunk, melyben bolygónk kezd lakhatatlanná válni. A föld alig hoz termést, rendszeresek a homokviharok, és lassan levegőt se lehet venni. Egy jelenés Coopert a NASA titkos telepére vezeti, ahol felkérik, hogy legyen a tagja annak a csapatnak, mely az emberiségnek új lakhelyet keres az univerzumban. Egy ismeretlen segítséggel megnyitott átjárón keresztül eljutnak egy galaxisba, ahol a közelben kialakult fekete lyuk miatt az idő is másképp telik. Ami nekik egy óra, az a végét járó földön éveket jelent. Alaposan meg kell hát gondolnia Coopernek, hogy a szóba jöhető bolygók közül melyikre látogat el, ha vissza akar térni a lányához, ahogy azt megígérte.

 • Kiadás: 2014-11-05
 • Termelés: Legendary Entertainment / Syncopy / Lynda Obst Productions /
 • Megjelenési dátum:GB 2014-11-05
 • A film költségvetése:$165,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Csillagok között
 • Műfaj: Kaland Dráma Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Csillagok között teljes film

Néz Csillagok között Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Csillagok között film

Directeur de film et équipage derrière Csillagok között

 • Kendelle Elliott/Art Direction
 • Eggert Ketilsson/Art Direction
 • David F. Klassen/Art Direction
 • Gary Kosko/Art Direction
 • Josh Lusby/Art Direction
 • Eric Sundahl/Art Direction

Csillagok között – Filmszínészek és színésznő

 • Matthew McConaughey/Joseph “Coop” Cooper
 • Jessica Chastain/Murphy “Murph” Cooper
 • Anne Hathaway/Dr. Amelia Brand
 • Michael Caine/Professor John Brand
 • Casey Affleck/Tom Cooper
 • Mackenzie Foy/Young Murph Cooper

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Csillagok között teljes film,néz Csillagok között film online ingyen HD, Letöltés Csillagok között teljes film 720p hd, Csillagok között film online ingyen magyar szöveggel, watch Csillagok között movie online full version, Csillagok között full movie download

Hasonló kategóriában

5.9

Alien: Covenant

Alien: Covenant

A galaxis egy távol bolygója felé tartó űrhajó, a Covenant legénysége felfedez egy csodás bolygót, egy eddig ismeretlen Paradicsomot. Ám az új világ igazából sötét és veszélyes – egyetlen lakója a szintetikus David, a szomorú végű Prometheus-expedíció utolsó túlélője.

7.4

Apollo 13

Apollo 13

AzApollo 13három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek 1970. április 11-én. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: “Houston, baj van.” A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.

7.4

Mad Max - A harag útja

Mad Max – A harag útja

A történet bolygónk egy eldugott szegletében játszódik, ahol a sivatagi körülmények megnehezítik a mindennapokat, és az emberségességet is kiölte már az itt élőkből a mindennapi betevőért folyó küzdelem. Két lázadó van csupán, akik szeretnék visszaállítani a rendet. Az egyikük Max, aki nem a szavak embere, de annál inkább megszállottja az adrenalinnak. Felesége és gyermeke elvesztése után már csak az elméje békességéért küzd. A másik Furiosa, a nő, aki szintén úgy gondolja, hogy csak a békés állapotok visszaállításával lehet ideális körülményeket teremteni az itt éléshez.

8

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.

CategoriesEgyéb