HU~[Online-Filmek]™ A Sötét Lovag【2008】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 8.4
A sötét lovag

A sötét lovag

A sötét lovag Teljes Film Online Magyarul Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

 • Kiadás: 2008-07-16
 • Termelés: DC Entertainment / DC Comics / Legendary Entertainment / Syncopy / Warner Bros. Pictures /
 • Megjelenési dátum:GB 2008-07-16
 • A film költségvetése:$185,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A sötét lovag
 • Műfaj: Dráma Akció Bűnügyi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A sötét lovag teljes film

Néz A sötét lovag Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A sötét lovag film

Directeur de film et équipage derrière A sötét lovag

 • Christopher Nolan/Director
 • Jonathan Nolan/Screenplay
 • Hans Zimmer/Original Music Composer
 • Wally Pfister/Director of Photography
 • James Newton Howard/Original Music Composer
 • Christopher Nolan/Producer

A sötét lovag – Filmszínészek és színésznő

 • Christian Bale/Bruce Wayne / Batman
 • Michael Caine/Alfred Pennyworth
 • Heath Ledger/Joker
 • Gary Oldman/James Gordon
 • Aaron Eckhart/Harvey Dent / Two-Face
 • Maggie Gyllenhaal/Rachel Dawes

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A sötét lovag teljes film,néz A sötét lovag film online ingyen HD, Letöltés A sötét lovag teljes film 720p hd, A sötét lovag film online ingyen magyar szöveggel, watch A sötét lovag movie online full version, A sötét lovag full movie download

Hasonló kategóriában

7.7

A sötét lovag: Felemelkedés

A sötét lovag: Felemelkedés

Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés várossá vált. Átmenetileg. A városban feltűnik egy macskajelmezes betörő, aki sötét titkokat rejteget; és megérkezik Bane is, a különös álarcot viselő, gátlástalan bűnöző. Bruce Wayne féltve őrzött magánya nem tarthat örökké, a városnak ismét szüksége van a Sötét Lovagra. Ám a köpönyeg és az álarc ellenére úgy tűnik, Bane legyőzhetetlen.

7.6

Batman: Kezdődik

Batman: Kezdődik

Bruce Wayne, az árva milliomos önszántából járja meg az erőszak poklát, amikor Henri Ducard, a keleti mester a harcosai közé veszi és tökéletesen kiképzi. Wayne azonban nem osztozik mestere elvakult nézeteiben és visszatér Gotham Citybe. Célja, hogy az igazságtalanság ellen harcoljon minden lehetséges eszközzel. A várost azonban megfertőzte a korrupció, csak a fiatal ügyésznő, Rachel és James Gordon nyomozó mernek szembeszállni Ra’s Al Ghul embereivel.

5.8

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

Milyen hősre van szüksége a világnak? Gotham City védelmezője úgy érzi, hogy Metropolis megmentője már istenként tekint magára, senki és semmi nem korlátozza, így szembefordul vele. De a világ nem törődik velük, mert más kérdésekre keresi a választ: senki nem tudja, mit szeretne: mindenható védelmezőt, vagy függetlenséget.Amíg Batman és Superman az egymás ellen folytatott háborújukkal vannak elfoglalva, egy új, minden eddiginél rémisztőbb fenyegetés egyre erősebbé válik. Az emberiség még sosem volt ekkora bajban – és talán már nincs, aki segíteni tud rajta.

7.7

Batman: Piros Sisak ellen

Batman: Piros Sisak ellen

Joker elkapja Robint, és végez vele, Batman már nem tudja megmenteni. A Denevérember nehezen tudja feldolgozni barátja és segítőtársa elvesztését. Öt évvel később egy új rosszfiú tűnik fel Gotham Cityben. A rejtélyes figura Red Hoodnak (Piros Sisak) nevezi magát. Amikor emberei összecsapnak Fekete Maszk bandájával, a városban teljes lesz a felfordulás. Red Hood leszámol a riválisaival, és nekilát, hogy őrült tervét megvalósítsa. Batman az új társa, Nightwing (Éjszárny) segítségével megpróbálja kideríteni, ki áll az ügy hátterében. Minden erejükre és ügyességükre szükségük van ahhoz, hogy megállítsák a gonosztevőt.

CategoriesEgyéb