HU~[Online-Filmek]™ Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből Lesz A Szamuráj?【1993】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 5.2
Tini Nindzsa Teknőcök 3. - Kiből lesz a szamuráj?

Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj?

Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? Teljes Film Online Magyarul A természet tréfájának különös áldozatai, a négy mutáns tini nindzsa teknőc harmadszor is visszatér, hogy megmentse a világot, vagy ha arra már van jelentkező, akkor egy kis japán falut. A rendkívüli képességekkel megáldott ifjú harcosok, meglovagolva az időt, a sokat látott szamurájokat sokkolják zavarba ejtő megjelenésükkel és nindzsa tudományukkal, közben pedig mellékhatásként megszabadítják a kiválasztott falut pökhendi és kegyetlen urától. A négy harcos élete csupa izgalom és kaland, ahol ők megjelennek, ott a nevetéstől szem szárazon nem marad.

 • Kiadás: 1993-03-17
 • Termelés: Clearwater Holdings Limited / New Line Cinema / Golden Harvest Pictures /
 • Megjelenési dátum:HK 1993-03-17
 • A film költségvetése:$10,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj?
 • Műfaj: Akció Kaland Vígjáték Családi Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? teljes film

Néz Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? film

Directeur de film et équipage derrière Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj?

 • Stuart Gillard/Director
 • Kevin Eastman/Characters
 • Peter Laird/Characters
 • Stuart Gillard/Writer
 • David Chan/Producer
 • Kim Dawson/Producer

Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? – Filmszínészek és színésznő

 • Paige Turco/April O’Neil
 • Stuart Wilson/Walker
 • Sab Shimono/Lord Norinaga
 • Vivian Wu/Mitsu
 • Mark Caso/Leonardo
 • Corey Feldman/Donatello (voice)

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? teljes film,néz Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? film online ingyen HD, Letöltés Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? teljes film 720p hd, Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? film online ingyen magyar szöveggel, watch Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? movie online full version, Tini Nindzsa Teknőcök 3. – Kiből lesz a szamuráj? full movie download

Hasonló kategóriában

6.4

Men in Black - Sötét zsaruk 3.

Men in Black – Sötét zsaruk 3.

J ügynök (Will Smith) és K ügynök (Tommy Lee Jones) diadallal visszatér a múltba. J 15 éve védi bolygónkat az univerzum mocskától, és látott már néhány furcsa dolgot, de egy csápos, kocsonyás, nyolckarú lényt sem tart olyan érthetetlennek, mint szűkszavú kollégáját, K-t. Amikor utóbbi eltűnik, sőt, egy időhuroknak köszönhetően úgy tűnik, hogy talán sosem létezett, hű társa mégis jelentős kalandra vállalkozik, hogy megmentse. Visszatér a múltba, hogy az eredeténél leplezze le azt a földön kívülről irányított konspirációt, amely megpróbálja újraírni az emberi történelmet. A szolgálati időgép 1969-be, New York-ba repíti, ahol összefog az ifjú, de máris pókerarcú K-val (Josh Brolin). Csupán 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy helyrezökkentsék az időt: a tét K élete, az ügynökség sorsa és az emberiség jövője.

8.2

Vissza a jövőbe

Vissza a jövőbe

Marty McFly átlagos kamasznak látszik, de van egy őrült barátja, Doki, aki megépítette a plutónium meghajtású időgépet. Dokit váratlanul halálos támadás éri, s Marty is csak az új találmánnyal nyer egérutat. Arra azonban ő sem számít, hogy 1955-be utazik vissza, épp abba az időszakba, amikor szülei is a padot koptatják. A bajt csak fokozza, hogy majdani anyja Marty megérkezése óta ügyet sem vet majdani apjára, ami beláthatalan következményekkel járhat a jövőben. Ha életben akar maradni, el kell érnie, hogy szülei egymásba szeressenek és el kell távolítania az anyját molesztáló Biffet.

7.5

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük – immár robotokat is bevetnek ellenük. A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat.

5.8

Tini Nindzsa Teknőcök

Tini Nindzsa Teknőcök

A városnak hősök kellenek. Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából. Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét.

CategoriesEgyéb