HU~[Online-Filmek]™ Szörny Csapat【1987】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 6.8
Szörny csapat

Szörny csapat

Szörny csapat Teljes Film Online Magyarul Mintegy száz évvel a nyolcvanas évek előtt Drakula rémtetteinek Van Helsing vet véget,ezzel megakadályozva a sötét úr terveit a világ elfoglalását illetően.Ám miközben a vámpírvadász hamarosan megszűnik létezni, a sötétség hercege visszatéra „jelenben”, hogy befejezze megkezdett munkáját,és ezzel az éjszaka lényeit rászabadítsa Földünkre.Ebben segítségére van a felélesztett múmia, a farkasember,a Fekete lagúna szörnye (Gillman), valamint Frankenstein teremtménye.Céljuk Van Helsing naplójának megszerzése, valamint a végső győzelemhez szükségesereklye begyűjtése. A probléma forrása, hogy utóbbi el lett rejtve,míg előbbi pedig pár film és szörnyrajongó kisfiú birtokában van,akik magukat Szörny csapatnak hívják, mivel felesküdtek rá, hogy ha vannakvalódi szörnyetegek, azoknak borzalmas tetteitől mindenképpen megmentik világukat.

 • Kiadás: 1987-08-14
 • Termelés: TriStar Pictures / Keith Barish Productions / TAFT Entertainment Pictures / HBO /
 • Megjelenési dátum:US 1987-08-14
 • A film költségvetése:$12,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/Szörny csapat
 • Műfaj: Horror Vígjáték Akció Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz Szörny csapat teljes film

Néz Szörny csapat Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek Szörny csapat film

Directeur de film et équipage derrière Szörny csapat

 • Fred Dekker/Director
 • Shane Black/Writer
 • Fred Dekker/Writer
 • Jonathan A. Zimbert/Producer
 • Keith Barish/Executive Producer
 • Rob Cohen/Executive Producer

Szörny csapat – Filmszínészek és színésznő

 • Andre Gower/Sean
 • Robby Kiger/Patrick
 • Stephen Macht/Del
 • Duncan Regehr/Count Dracula
 • Tom Noonan/Frankenstein
 • Brent Chalem/Horace

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:Szörny csapat teljes film,néz Szörny csapat film online ingyen HD, Letöltés Szörny csapat teljes film 720p hd, Szörny csapat film online ingyen magyar szöveggel, watch Szörny csapat movie online full version, Szörny csapat full movie download

Hasonló kategóriában

6.9

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania – minőségi pihenés és felfrissülés mindennemű rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (főszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol kerülhetnek az emberi világ zajától. Itt ejtőzik Frankenstein és a menyasszonya, Múmia, a láthatatlan ember, egy egész farkas falka és kollégáik – míg egyszer egy halandó nem téved közéjük. A bajt csak fokozza, hogy a gróf nemcsak szállodaigazgató, hanem apa is, aki eddig sikerrel óvta csemetéjét a valódi világ borzalmaitól: most azonban minden megváltozik.

6.7

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó

Hotel Transylvania 2 – Ahol még mindig szörnyen jó

Amikor a régimódi vámpír, Vlad megérkezik a szállóba egy rögtönzött családlátogatás keretében, a Hotel Transylvania falai között egyre nagyobb ellentét bontakozik ki a hagyomány és az modern kor szemlélete között.

6.1

Van Helsing

Van Helsing

Van Helsing ádáz elszántsággal küzd a Gonosz és az általa létrehozott teremtmények ellen. A szörnyvadász a vatikáni székhelyű titkos szervezet szolgálatában áll. Legújabb megbízatása a sötét legendák földjére, Erdélybe szólítja, hogy leszámoljon a sötétség urával, Drakula gróffal. Feladata égetően sürgős, mert a régi cigány család utolsó sarját, Anna hercegnőt kell segítenie. A lány ősei fogadalmat tettek a gróf elpusztítására, és ha ő is odavész, mindannyian elkárhoznak. Anna és Van Helsing együtt száll harcba Drakula és félelmetes segítői, Frankenstein szörnyetege és a Farkasember ellen.

6.1

A múmia visszatér

A múmia visszatér

1933, London: tíz évvel az előző történet megrázó eseményei után. A régész Rick O’Connell (Brendan Fraser) boldog házasságban él Evelynnel (Rachel Weisz) és nyolcéves kisfiukkal, Alex-szel (Freddie Boath) Londonban. A British Museumban pihenő Imhotep fáraó (Arnold Vosloo) újra feléled, miután az átok véletlenül megtört. A bosszúszomjas fáraó múmiája az öröklétet akarja visszaszerezni. Azonban egy nálánál még nagyobb erő is feltámad ugyanakkor: a Skorpió király szelleme. A világ két kimondhatatlanul gonosz, ősi ereje ütközik meg Anglia fővárosában. Az O’Connell-család legfiatalabb tagja a világ sorsának záloga.

CategoriesEgyéb