HU~[Online-Filmek]™ X-Men: Az Eljövendő Múlt Napjai【2014】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 7.5
X-Men: Az eljövendő múlt napjai

X-Men: Az eljövendő múlt napjai

X-Men: Az eljövendő múlt napjai Teljes Film Online Magyarul A mutánsok köztünk élnek. Ez így volt a múltban is, és így lesz a jövőben is. Legfeljebb nem ebben a sorrendben. Az alternatív jövőt, a mutánsok és emberek közti háború újabb fejezetét bemutató filmben az X-Men-mozik mindkét generációja játszik: a több, egymást keresztező idősíkon bonyolódó történetben Xaiver professzor tanítványainak nemcsak az emberekkel és az emberekben örök ellenséget látó mutánsokkal kell megküzdeniük – immár robotokat is bevetnek ellenük. A sok mutánsnak és a sok harcnak egyetlen célja van: meg kell akadályozni egy a jövőben készülő katasztrófát. De erre csak egyféleképpen van lehetőség: meg kell változtatni a múltat.

 • Kiadás: 2014-05-15
 • Termelés: Revolution Sun Studios / The Donners’ Company / Marvel Entertainment / Bad Hat Harry Productions / TSG Entertainment / Down Productions / 20th Century Fox /
 • Megjelenési dátum:GB 2014-05-15
 • A film költségvetése:$250,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/X-Men: Az eljövendő múlt napjai
 • Műfaj: Akció Kaland Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz X-Men: Az eljövendő múlt napjai teljes film

Néz X-Men: Az eljövendő múlt napjai Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek X-Men: Az eljövendő múlt napjai film

Directeur de film et équipage derrière X-Men: Az eljövendő múlt napjai

 • Bryan Singer/Director
 • Lauren Shuler Donner/Producer
 • Bryan Singer/Producer
 • John Ottman/Editor
 • Simon Kinberg/Producer
 • Stan Lee/Executive Producer

X-Men: Az eljövendő múlt napjai – Filmszínészek és színésznő

 • Hugh Jackman/Logan / Wolverine
 • James McAvoy/Charles Xavier / Professor X (Young)
 • Michael Fassbender/Erik Lehnsherr / Magneto (Young)
 • Jennifer Lawrence/Raven Darkholme / Mystique
 • Halle Berry/Ororo Munroe / Storm
 • Anna Paquin/Marie D’Ancanto / Rogue

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:X-Men: Az eljövendő múlt napjai teljes film,néz X-Men: Az eljövendő múlt napjai film online ingyen HD, Letöltés X-Men: Az eljövendő múlt napjai teljes film 720p hd, X-Men: Az eljövendő múlt napjai film online ingyen magyar szöveggel, watch X-Men: Az eljövendő múlt napjai movie online full version, X-Men: Az eljövendő múlt napjai full movie download

Hasonló kategóriában

7.5

Deadpool 2.

Deadpool 2.

Mikor egy szuperkatona érkezik gyilkos küldetéssel, Deadpool rákényszerül, hogy olyasmikre legyen tekintettel, mint a barátság, a család, és arra, hogy mit is jelent tulajdonképpen hősnek lenni – s mindeközben ötven árnyalatúra rúgja a szürke hátsókat. Merthogy: ha az ember a jóért harcol, időnként be kell piszkolnia a kezét.

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

6.5

X-Men: Apokalipszis

X-Men: Apokalipszis

Tíz évvel Az eljövendő múlt napjai rendkívüli eseményei után X professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender) és Mistique (Jennifer Lawrence) még mindig kerülik egymást. De a sors újra úgy akarja, hogy útjaik keresztezzék egymást.Apokalipszis felébred a sírjában, körülnéz a világban, és úgy dönt: hirtelen evolúciós ugrással alakítja át a ’80-as éveket. Elindul, hogy összegyűjtse négy mutáns segédjét, a négy lovast: egyiküket Kairó utcáin, a másikat egy berlini pankrátorklubban, a harmadikat valahol Kelet-Európa mélyén találja meg. A negyedik lovas maga Magneto, aki Lengyelországban bujkálva, egy szeretett nő oldalán próbált normális életet élni.X professzor iskolája sok tehetséges fiatal mutánst képez ki. Ám az átmeneti nyugalom véget ér, és senki sem maradhat semleges: hatalmas háború várható.

6.2

A hihetetlen Hulk

A hihetetlen Hulk

Bruce Banner, a tudós kétségbeesetten keresi a gyógymódot arra a gamma-sugárzásra, amely megmérgezte a sejtjeit, és egy fékezhetetlen haragú erőt szabadít fel benne: a Hulkot. Banner kénytelen az árnyékba húzódni, bujkálni, elszakadni attól az élettől, amit ismert, és attól a nőtől, akit szeretett, miközben menekül az őt üldöző “Villám” Ross tábornok és a hadigépezet elől, akik azért üldözik, hogy elkapják, és erejét brutálisan kihasználják. Emellett azonban feltűnik a színen egy új, szörnyű ellenfél, a Förtelem, akinek pusztító ereje még Hulkét is felülmúlja. Hősünknek tehát döntenie kell: vagy elfogadja a tudós békés életét, vagy felfedezi a hőst abban a lényben, aki benne lakozik.

CategoriesEgyéb