HU~[Online-Filmek]™ A Gyűrűk Ura: A Király Visszatér【2003】Teljes Film Magyarul HD Indavideo

Rating: 8.3
A Gyűrűk Ura: A király visszatér

A Gyűrűk Ura: A király visszatér

A Gyűrűk Ura: A király visszatér Teljes Film Online Magyarul Gandalf Pipinnel Gondorba vágtat, hogy Denethort felkészítse Szauron túlerejével szemben. Théoden király összevonja seregeit Gondor segélyhívására. Aragorn végül vállalja sorsát, és hű társaival harcba szólítja a hegyek közt élő holtakat. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. Frodó és Samu a Hatalom gyűrűjével Mordor sötét útvesztőit járja. De minél közelebb kerülnek a Végzet hegyéhez, Frodót annál jobban húzza a Gyűrű szörnyű súlya. A világ sorsa egy apró hobbit kezében van, aki kétséges, hogy ellen tud állni a legnagyobbakat is legyőző kísértésnek.

 • Kiadás: 2003-12-01
 • Termelés: New Line Cinema / WingNut Films / The Saul Zaentz Company /
 • Megjelenési dátum:NZ 2003-12-01
 • A film költségvetése:$94,000,000.00
 • Wiki Page:https://en.wikipedia.org/wiki/A Gyűrűk Ura: A király visszatér
 • Műfaj: Kaland Fantasy Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Néz A Gyűrűk Ura: A király visszatér teljes film

Néz A Gyűrűk Ura: A király visszatér Töltse le a teljes online filmet vagy töltse le a legjobb 1080p ingyenes azonnali video HD-t az asztalon, a laptopon, a jegyzettömbön, a fülön, az iPhone, az iPad, a Mac Pro és egyebek között

Mit mondanak az emberek A Gyűrűk Ura: A király visszatér film

Directeur de film et équipage derrière A Gyűrűk Ura: A király visszatér

 • Peter Jackson/Director
 • Peter Jackson/Producer
 • Barrie M. Osborne/Producer
 • Bob Weinstein/Executive Producer
 • Harvey Weinstein/Executive Producer
 • Mark Ordesky/Executive Producer

A Gyűrűk Ura: A király visszatér – Filmszínészek és színésznő

 • Elijah Wood/Frodo Baggins
 • Ian McKellen/Gandalf the White
 • Viggo Mortensen/Aragorn
 • Sean Astin/Samwise “Sam” Gamgee
 • Liv Tyler/Arwen Evenstar
 • Orlando Bloom/Legolas

A felhasználók ezen lekérdezéseken keresztül keresik és megtekintették ezt a filmet:A Gyűrűk Ura: A király visszatér teljes film,néz A Gyűrűk Ura: A király visszatér film online ingyen HD, Letöltés A Gyűrűk Ura: A király visszatér teljes film 720p hd, A Gyűrűk Ura: A király visszatér film online ingyen magyar szöveggel, watch A Gyűrűk Ura: A király visszatér movie online full version, A Gyűrűk Ura: A király visszatér full movie download

Hasonló kategóriában

8.2

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

Frodó, az ifjú hobbit egy gyűrűt kap Bilbótól, amiről kiderül, hogy az Egy Gyűrű, mellyel a Sötétség Ura rabszolgasorba taszíthatja Középfölde népeit. Gandalf Völgyzugolyba küldi Frodót, ahol a tündék legbölcsebb vezetője, Elrond dönt a gyűrű sorsáról. Nincs más lehetőség, a gyűrűt el kell pusztítani Mordorban, a Végzet-katlanban. A szabadnépek tanácsán megújul a Szövetség, és Gandalf vezetésével Frodó és társai, a dúnadán Aragorn, a tünde Legolas, Gimli, a törp, és Boromir, az emberek képviseletében, nekivágnak a reménytelen küldetésnek. A jövő attól függ, hogyan alakul a szövetség sorsa.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

8.2

A Gyűrűk Ura: A két torony

A Gyűrűk Ura: A két torony

Hamarosan eldől Középfölde sorsa: a gonosz ereje egyre nő, mert szövetséget kötött a két torony: Barad-dúr, Szauron, a sötét úr vára és Orthanc, amely Szarumán, az áruló mágus erődje. Frodó, a Gyűrűhordozó és hű barátja, Samu Mordor földje felé tart, hogy a tűzbe hajítsa terhét: ám egy újabb veszéllyel kell szembenézniük – felbukkan Gollam, aki magának követeli a kincset. Eközben a szövetség még élő tagjai a Kósza vezetésével újabb harcokba keverednek. Rohan lovasai mellett küzdenek és különös szövetségesekre lelnek: az Entekre. Árnyék vetül a világra. A Sötét Úr hadseregei Gondor felé vonulnak. Kezdetét veszi a Gyűrűháború.

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

CategoriesEgyéb