Teljes Mad Max A Harag útja Film Magyar Hd

Teljes Mad Max A Harag útja Film Magyar Hd teljes film, magyarul online Teljes Mad Max A Harag útja Film Magyar Hd film online magyarul, Teljes Mad Max A Harag útja Film Magyar Hd videa online

.

mad+max

Mad Max - A harag útja

Mad Max - A harag útja

Mad Max - A harag útja    13 May 2015
7.4
TMDb: 7.4/10 12,914 votes
Nézd online

A történet bolygónk egy eldugott szegletében játszódik, ahol a sivatagi körülmények megnehezítik a mindennapokat, és az emberségességet is kiölte már az itt élőkből a mindennapi betevőért folyó küzdelem. Két lázadó van csupán, akik szeretnék visszaállítani a rendet. Az egyikük Max, aki nem a szavak embere, de annál inkább megszállottja az adrenalinnak. Felesége és gyermeke elvesztése után már csak az elméje békességéért küzd. A másik Furiosa, a nő, aki szintén úgy gondolja, hogy csak a békés állapotok visszaállításával lehet ideális körülményeket teremteni az itt éléshez.

Mad Max

Mad Max

Mad Max    12 April 1979
6.7
TMDb: 6.7/10 1,779 votes
Nézd online

Ebben a különös, a nem is olyan távoli jövőben játszódó filmben a pusztuló városok között kergetik egymást az útonálló bandák, a félelmet nem ismerő, öngyilkosjelölt autóversenyzők és a rendőrök. Amikor az egyik motorosbanda tagja az üldözés során az életét veszti, barátai, élükön egy karizmatikus pszichopatával, Toecutterrel, elmennek a holttestért. A bosszúra szomjazó társaság megtámad mindenkit, aki az útjába kerül. Az eset kivizsgálására Max és társa kap megbízást, akiknek sikerül is a banda egyik tagját letartóztatni, ám már a következő napon szabadon is engedik. A rendőrkapitány, aki már belefásult a bűnözők elleni eredménytelen küzdelembe, szabad kezet ad beosztottjainak. Hiába minden, a rendőrök nem jutnak eredményre, sőt ők szenvednek újabb vereséget: Max társával brutálisan végeznek a banda tagjai. Max kénytelen engedni felesége unszolásának, kilép a rendőrség kötelékéből és családja társaságában nekiindul, hogy új életet kezdjen...

Mad Max 2 - Az országúti harcos

Mad Max 2 - Az országúti harcos

Mad Max 2 - Az országúti harcos    24 December 1981
7.4
TMDb: 7.4/10 1,454 votes
Nézd online

A távoli jövőben csupán kis elszigetelt csoportok élnek a végtelen sivatagban. Túlélésüknek két feltétele van: az olaj, és hogy meg tudják védeni magukat a környéken cirkáló motoros rablóbandáktól. Max, a magányos hős vállalja, hogy megvédi az egyik közösség olajszállítmányát, mert ha segít biztonságos helyre eljuttatni a tartálykocsijukat, annyi benzint kap, hogy elhagyhatja ezt a poklot.

Mad Max 3 - Az igazság csarnokán innen és túl

Mad Max 3 - Az igazság csarnokán innen és túl

Mad Max 3 - Az igazság csarnokán innen és túl    29 June 1985
6.1
TMDb: 6.1/10 1,141 votes
Nézd online

A túlélhetetlen jövő örök vándora, Mad Max - akit természetesen ismét az utánozhatatlan Mel Gibson alakít - ezúttal újfent a túlélésért küzd. Az elhagyott sivatagban épült különös város úrnője - őt Tina Turner játssza - gladiátorjátékokkal szórakoztatja magát. Mad Max kiállja a próbát, mégis halára ítélik. Ám a nukleáris katasztrófa utáni világ mindig újabb meglepetéseket tartalmaz: egy különös, csak gyerekekből álló törzs menti meg őt, és segíti bosszúját. Csodálatos fantáziával készült ez a film: különös járművek, hihetetlen fegyverek, és elképzelhetetlen emberek töltik meg képeit. Izgalmas és félelmetes: csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a feszültséget, a gyors akciókat, és szabadjára tudják engedni a fantáziájukat.

Mad Max: The Wasteland

Mad Max: The Wasteland

Mad Max: The Wasteland    16 November 2018
0
TMDb: 0/10 0 votes
Turkish Mad Max

Turkish Mad Max

Turkish Mad Max    01 January 1983
5
TMDb: 5/10 1 votes
Mad Max Renegade

Mad Max Renegade

Mad Max Renegade    03 December 2011
8.1
TMDb: 8.1/10 7 votes
Mad Max a Wasteland Story

Mad Max a Wasteland Story

Mad Max a Wasteland Story    23 October 2012
8
TMDb: 8/10 1 votes
Mad Maxine: Frisky Road

Mad Maxine: Frisky Road

Mad Maxine: Frisky Road    08 October 2018
0
TMDb: 0/10 0 votes
The Madness of Max

The Madness of Max

The Madness of Max    01 August 2015
7.4
TMDb: 7.4/10 5 votes
Superman

Superman

Superman    26 September 1941
7.1
TMDb: 7.1/10 19 votes
Sátáni ötlet

Sátáni ötlet

Sátáni ötlet    17 February 1971
6.8
TMDb: 6.8/10 25 votes
Nézd online

Max főbíró - bizonyíték hiányában - kénytelen felmenteni egy nyilvánvaló bűnözőt. Ezért otthagyva hivatását, belép a rendőrség kötelékébe, és ott megszállottja lesz a bizonyítékok begyűjtésének. Több kudarc után a háttérből - egy bűnöző csoportot - bankrablásra bújtat fel azért, hogy tetten érje, és bebörtönözze őket.

Stryker

Stryker

Stryker    02 September 1983
4.3
TMDb: 4.3/10 4 votes

Lenyűgöző, svéd HD filmeket játszhatsz, vagy egy meggondolatlan válság, amikor számtalan DVDR Blu-Ray filmet töltesz le. Sokan tudják, hogy rendkívül veszélyes egy olyan ország kijelölése, amely elveszíti érdeklődését a weben. Számomra ez csak azért van, mert az extra filmek és műsorok túlságosan folyamatosak. Az utolsó üzenet, új oldalakat ürítünk ki. Meg kell rágalmazni, hogy nem rossz, nincs mosoly. De a kockázata az, hogy az integrált is infernal minősítő. De amikor megtalálja magát, felkészítheti az életre. Koherenciájával felkeltettem ezt a helyet. Győződjön meg róla, hogy ezt az ebhebe-t is megragadja a kedvenceiben, és leginkább későn érkezik.

Ezután felsorolok egy olyan listát, amely jelzi, hogy nagyvonalú preferenciát mutatnak be a hitelhez, és hogy ismert. Valójában azért, mert látogatóink mobil filmeket adnak hozzá, hogy megvizsgálják, ezt kalibrálják és ajánlották, amikor az adatbázisnak részt kell vennie a fecskendők készítésében. Ellenkező esetben a vagyonelemeket napi, magas selejtezőkre és pozitív gazdagságra osztják. Ne felejtsd el eljutni a tündérek tele minden történetre a mirliflore, a damoiseau hátán. Gyere, makacssággal, mert elmélyíti az új lehetőségeket, mert a helyzetet óriásian agitálták. Ha Ön magához kapcsolta ezt az ephebe-t, akkor csak a Facebook és a Twitter között oszthatja meg a társas könyvtárat.